Onderhoud & Service

 

"De kracht van combinatie"

Bent u opzoek naar een bedrijf voor al uw oplossingen voor uw machinepark? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Wij repareren en onderhouden  machines voor Weg en Waterbouw, Landbouw voertuigen / machines voor onderhoud rioolstelsels , tuin & park machines en meer. U kunt bij ons met van alles terecht. Wij zijn dé specialist in onderhoud en herstel van al uw Mechanische, Hydraulische, Pneumatische / Vacuum en Electrische machines.

Wij zijn een organisatie die ook de jaarlijkse veiligheid inspecties kunnen verzorgen voor uw Arbeidsmiddelen Enkele voorbeelden: Autolaadkraan, Haak-armsystemen, Bovenloopkranen, Mini/Midi graafmachines etc.

 
Enkele :voorbeelden

Hoge druk Riool Reinigings Voertuigen, Autolaadkranen, Kippers, Haakarmsystemen, Veeg wagens,Tuin & Park machines, Mini /Midi graafmachines, Versnipperraars en nog veel meer.

Onze monteurs houden uw machines en installaties in topconditie. Wij beschikken over alle vereiste gereedschappen voor het uitvoeren van de nodige herstellingen.

Tijdens een onderhoudsbeurt controleren we nauwgezet alle onderdelen op eventuele slijtage of afwijkingen.
Als het noodlot toeslaat, heeft u een bedrijf nodig waarin u vertrouwen heeft. Een bedrijf dat op de juiste manier reageert, de schade beoordeelt en uw apparatuur zo snel mogelijk weer terugbrengt in de oorspronkelijke staat. In dat geval staat Van der Ende Repairs voor u klaar.

Uw MACHINES, onze zorg

Aangezien wij ons bezighouden met onderhoud in de Weg en waterbouw, landbouw, voertuigen / machines voor onderhoud rioolstelsels , tuin & park machines en meer, moeten onze specialisten over de nodige kennis en ervaring beschikken. Dit komt omdat het vaak een complexe en dure machine is. Vaak wordt gedacht dat machineonderhoud de productielijn vertraagt. Wel kunnen we er samen voor zorgen dat de productielijn 100% kan blijven draaien. Ons streven is om overlast waar mogelijk te beperken, zodat uw productieproces geen hinder ondervindt van ons onderhoud.

Er zijn veel bedrijven die een machine reparatie kunnen uitvoeren. Echter, zijn er maar weinig die beschikken over de benodigde kennis en ervaring om dit op de juiste manier te kunnen doen. Onze professionals zijn vooral gespecialiseerd in de Constructie, Hydraulische, Pneumatische / Vacuum en Electrische systemen. Dit zijn over het algemeen dure en complexe machines waar veel technische kennis bij komt kijken. Wij beschikken over deze kennis en weten precies waar we op moeten letten bij iedere machine.

Al onze servicemonteurs zijn zeer flexibel en zullen uw machine onderhouden wanneer het voor uw bedrijf het beste uitkomt!

Bovendien hanteren wij een zeer flexibele werkwijze waardoor wij de reparatie kunnen uitvoeren wanneer dit voor u het beste uitkomt. En dat is nog niet alles. Onze vakmensen weten precies waar ze voor bepaalde onderdelen voor uw machine moeten zijn en maken gebruik van ons eigen netwerk van leveranciers. Hierdoor kunnen de reparatie werkzaamheden snel uitgevoerd worden en loopt uw productieproces zo min mogelijk vertraging op.

 BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN?


06 22752522